Tekenpromo 2019


Beste klant,
 
de tekenperiode is weer in aantocht en daarom willen wij u met deze mail er op attent maken dat de jaarlijkse kortingsperiode opnieuw begonnen is.

Waarom behandelen?
Teken leven van het bloed van gewervelde dieren. Ze bijten zich vast in de huid en laten zich na een bloedmaaltijd, die enige uren tot dagen duurt, weer vallen. Ze detecteren hun potentiële gastheer door de uitgestraalde lichaamswarmte, en wellicht ook door geurdetectie.
 
Een teek is het hele jaar door aanwezig. Ze worden echter pas actief wanneer de temperatuur hoger is dan 10° celsius. Meestal zijn ze actief vanaf maart tot oktober of november.
Ze brengen vele nadelen met zich mee. Ze kunnen zorgen voor een ontsteking van de bijtplaats met overdadig likken als gevolg. Teken kunnen verschillende ziekten overbrengen waaronder de meeste bekende de ziekte van Lyme is.
 
Als praktijk adviseren we reeds vele jaren Advantix. Advantix heeft een afdodende werking tegen teken, vlooien en bijtende luizen.
Heel belangrijk en een groot verschil met andere gangbare producten is het feit dat advantix niet alleen de teek doodt maar ze ook afweert (hot-foot-effect). Teken die terecht komen op de huid van uw behandelde hond gedragen zich alsof ze op een hete plaat lopen. Ze hebben dus geen tijd om zich vast te hechten en vallen op de grond waar ze sterven. Zo kan een teek dus ook niet in uw huisomgeving komen alwaar ze u zelf ook zou kunnen steken en besmetten.
 
Als extra bijkomend voordeel weert het ook muggen, stal- en zandvliegen af. Zeker deze laatste is belangrijk als u naar het buitenland gaat ter bescherming van leismania die door zandvliegen wordt overgedragen.
U dient het product stipt iedere 4 weken (28 dagen) aan te brengen.
 
Promotie hond
 • Bij aankoop van het product Advantix voor honden voor een periode van 8 maanden geldt een korting van 5% en voor 12 maanden geldt momenteel zelfs een mooie korting van 20 %. Deze korting is geldig tot en met 31 maart 2019. Maak er dus zeker gebruik van! Is uw dier zwaarder dan dient u een combinatie te gebruiken.
 
  • Advantix  tot 4 kg                  4/8/12 pip: 28/48/65 euro
  • Advantix  4-10 kg                   4/8/12 pip: 29/51/69 euro
  • Advantix  10-25 kg                 4/8/12 pip: 33/59/79 euro
  • Advantix  25-40 kg                 4/8/12 pip: 38/67/89 euro

 • Als alternatief voor de spot-on werken we ook met de seresto halsbanden. Deze beschermen ongeveer 7 maanden tegen vlooien en teken.
 
  • Seresto < 8 kg:          33 euro
  • Seresto > 8 kg:          45 euro

Promotie kat
 • Pipetten: 4-wekelijks aanbrengen (tegen vlooien en doden de teek). Bij erge tekendruk soms 3 wekelijks aan te brengen.
  • Amflee pipetten:         4/8/12: 18/33/48 euro

 • Halsbanden: 7/8 maanden werkzaam (tegen vlooien en weren én doden de teek). Als uw kat een bandje goed verdraagt is dit een heel goed product.

  •   Seresto halsband:      33 euro
 
Hoe bestellen?
U kan een bestelling plaatsen door een mail te sturen naar dierenartsoverpelt.be">info[!]dierenartsoverpelt.be  met de melding van de verpakking en de hoeveelheid. Of vul het contactformulier in.
 
Samen zorgen we zo dat uw huisdier optimaal beschermd zal worden tegen deze ongewenste gasten.

© 2009-2019 DAP De Ring | Site: Webstylers