Wie zijn we


Algemeen  
Dierenartspraktijk De Ring is gelegen in het centrum van Pelt, aan de Ringlaan 173 (klik hier voor het stratenplan). Ze zijn gespecialiseerd in gezelschapsdieren zoals honden en katten. Maar ook uw knaagdier ( konijn, cavia, rat, hamster, ...) krijgt de nodige aandacht.
Dierenarts Stijn werkt uitsluitend op afspraak .
Voordelen van een afspraak zijn dat u bijna niet moet wachten en het in de wachtzaal rustiger is.Wanneer u een afspraak wil maken kan u dit via 2 manieren doen, namelijk telefonisch of via de digitale wachtkamer. Voor meer uitleg kijk op " Online afspraak maken" in de menubalk links. Is uw dier in de loop van de dag ziek en is er geen afspraak meer vrij , aarzel dan niet om de praktijk te contacteren. Ze zullen uw dier zeker proberen te helpen.
Medicatie en voeding kunnen via mail of telefonisch besteld worden.
U heeft voldoende parkeergelegenheid voor de praktijk.
Dierenarts Stijn werkt met 5 collega's samen in een "wachtdienst dierenarts" tijdens de weekends voor de regio Pelt, Lommel, Peer, Kaulille -Bocholt. U vindt al de info in de linkerbalk onder "wachtdienst regio."


Praktijkgeschiedenis
De dierenarts van dienst in Dierenartspraktijk De Ring is Stijn Peeters. Stijn is in 1992 na een studie van 6 jaren afgestudeerd in Gent als doctor in de diergeneeskunde. Na een jaar legerdienst ging hij in een groepspraktijk aan de slag en sinds 1999 is hij alleen gaan werken in een pand in Overpelt- centrum ( oude Pelta-shoe ) en heeft hij zich volledig toegelegd op de verzorging van gezelschapsdieren. Omdat de oude locatie te krap werd is de praktijk in 2006 verhuisd naar een nieuwe praktijkruimte op de Ringlaan in Pelt. Deze is fors groter, ze heeft een ruime aangename wachtkamer met balie, een warm ingerichte behandelingsruimte en een uiterst hygienisch operatiekwartier . Ze is uitgerust met de laatste moderne apparatuur, waaronder een digitaal röntgentoestel, echografie, gasanesthesietoestel met actieve beademing en monitoring ,ultrasoon tandsteenapparaat en zo meer. Ook zijn er 8 ruim bemeten en propere recoveryboxen aanwezig.
Ook werkt hij steeds met een dierenartsassistente . Kobie zorgt dat alles piekfijn in orde is, verzorgt het mailverkeer, helpt u verder aan de balie, helpt assisteren bij operaties en onderzoeken,.... kortom een bezige bij.
Zo staan dierenarts Stijn en assistente Kobie garant voor de gezondheid van uw geliefd huisdier!

WIE ZIJN WE - Foto 1WIE ZIJN WE - Foto 2
Klik op de foto voor een grote versie
Beweeg de muis over de vergrote foto voor de volgende foto of de vorige foto
© 2009-2019 DAP De Ring | Site: Webstylers