Wie zijn we


Algemeen   
Dierenartspraktijk De Ring ligt in het centrum van (Over)pelt. We zijn gespecialiseerd in gezelschapsdieren zoals honden en katten, maar ook konijnen en knaagdieren zijn welkom. We werken uitsluitend op afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch (011/665 667) of via de digitale wachtkamer (voor meer info: klik op 'online afspraak' in de menu-balk links). 
Sinds 2006 is deze praktijk de thuisbasis van dierenarts Stijn Peeters. De praktijk is ruim en warm ingericht en beschikt over tal van moderne apparatuur (anesthesietoestel, digitale RX, echografie toestel, ultrasoon tandsteenapparaat en meer). Ook hygiëne is belangrijk, zeker in de operatieruimte en recovery. 
Wij dragen diervriendelijkheid zeer hoog in het vaandel. U bent samen met uw huisdier van harte welkom in onze praktijk! 


Dierenarts Stijn Peeters
Stijn studeerde in 1992 af te Gent als Doctor in de Diergeneeskunde. Sinds 1992 is hij zelf een kleine-huisdierenpraktijk gestart. in 2006 werd de oude locatie te krap en is da praktijk verhuisd naar de Ringlaan. Stijn heeft dus reeds vele jaren ervaring en houdt zijn kennis up-to-date met regelmatige bijscholingen. Diervriendelijkheid en een goed opvolging zijn voor Stijn zeer belangrijke waarden.

Dierenartsassistente Kobie Eerdekens 
Kobie studeerde in 2016 af als dierenartsassistente en sinds 2017 heeft ze haar plekje gevonden bij dierenartspraktijk De Ring. Kobie staat in voor de assistenteconsulten, assisteert bij operaties en onderzoeken, verzorgt het mailverkeer en de telefonie, helpt u verder aan de balie, zorgt ervoor dat de praktijk piekfijn in orde is en houdt zich bezig met de facebook-pagina en de website... een bezige bij dus! 

Dierenarts Tatjana Aegten
Tatjana is sinds 2018 afgestudeerd als dierenarts. Ze heeft vele van haar stages hier in de praktijk doorlopen. Sinds 2019 komt ze regelmatig helpen in de praktijk wanneer dat nodig is. Tatjana heeft een groot hart voor dieren en zal jullie huisdier graag helpen! 


WIE ZIJN WE - Foto 1WIE ZIJN WE - Foto 2
Klik op de foto voor een grote versie
Beweeg de muis over de vergrote foto voor de volgende foto of de vorige foto
© 2009-2020 DAP De Ring | Site: Webstylers