Wie zijn we


Algemeen   
Dierenartspraktijk De Ring ligt in het centrum van (Over)pelt. We zijn gespecialiseerd in gezelschapsdieren zoals honden en katten, maar ook konijnen en knaagdieren zijn welkom. We werken uitsluitend op afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch (011/665 667) of via de digitale wachtkamer (voor meer info: klik op 'online afspraak' in de menubalk links). 
Sinds 2005 is deze nieuw gebouwde praktijk de thuisbasis van dierenarts Stijn Peeters. In Juni 2022 studeerde zijn zoon Olivier ook af als dierenarts en samen runnen zij nu deze supermoderne dierenartsenpraktijk die heel recent volledig vernieuwd is.
De praktijk is ruim en warm ingericht en beschikt over tal van moderne apparatuur (gasanesthesietoestel, digitale radiografie, echografie toestel, ultrasoon tandsteenapparaat en meer). Ook hygiëne is belangrijk, zeker in de operatieruimte en recovery. 
Wij dragen diervriendelijkheid zeer hoog in het vaandel. U bent samen met uw huisdier van harte welkom in onze praktijk! 


Dierenarts Stijn Peeters
Stijn studeerde in 1992 af te Gent als Doctor in de Diergeneeskunde en heeft hij zich volledig gespecialiseerd in de verzorging van gezelschapsdieren. Sinds 2005 werd de oude locatie te krap en is de praktijk verhuisd naar de Ringlaan. Stijn heeft dus reeds vele jaren ervaring en houdt zijn kennis up-to-date met regelmatige bijscholingen. Diervriendelijkheid, eerlijkheid, spontaniteit en een goede opvolging van uw huisdier zijn voor Stijn zeer belangrijke waarden.

Dierenarts Olivier Peeters
Dag allemaal! Ik ben dus Olivier, zoon van, en de nieuwe aanwinst van Dierenartspraktijk De Ring van uw vertrouwde dierenarts Stijn. Ik ben 25 jaar en hou ervan om te sporten in de fitness, lekker te gaan uiteten en mezelf bezig te houden met mijn huisdieren, Lotje en Louise. Daarnaast ontdek ik graag de wereld met hier en daar een reisje en zal ik mijn 2e passie, namelijk auto's, ook niet kunnen verbergen.

Na een mooie opleiding, leerrijke stages en een fantastische mentor (Stijn), ben ik blij deel uit te maken van deze praktijk. Met veel liefde en passie zal ik jullie lieve bengels verzorgen. Sommige onder jullie zullen me al ontmoet hebben, en zo niet... Heel graag tot binnenkort!'

Dierenarts Olivier


WIE ZIJN WE - Foto 1WIE ZIJN WE - Foto 2
Klik op de foto voor een grote versie
Beweeg de muis over de vergrote foto voor de volgende foto of de vorige foto
© 2009-2024 DAP De Ring | Site: Webstylers