Wie zijn we


Algemeen   
Dierenartspraktijk De Ring ligt in het centrum van (Over)pelt. We zijn gespecialiseerd in gezelschapsdieren zoals honden en katten, maar ook konijnen en knaagdieren zijn welkom. We werken uitsluitend op afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch (011/665 667) of via de digitale wachtkamer (voor meer info: klik op 'online afspraak' in de menu-balk links). 
Sinds 2005 is deze praktijk de thuisbasis van dierenarts Stijn Peeters. De praktijk is ruim en warm ingericht en beschikt over tal van moderne apparatuur (gasanesthesietoestel, digitale radiografie, echografie toestel, ultrasoon tandsteenapparaat en meer). Ook hygiëne is belangrijk, zeker in de operatieruimte en recovery. 
Wij dragen diervriendelijkheid zeer hoog in het vaandel. U bent samen met uw huisdier van harte welkom in onze praktijk! 


Dierenarts Stijn Peeters
Stijn studeerde in 1992 af te Gent als Doctor in de Diergeneeskunde en heeft hij zich volledig gespecialiseerd in de verzorging van gezelschapsdieren. Sinds 2005 werd de oude locatie te krap en is de praktijk verhuisd naar de Ringlaan. Stijn heeft dus reeds vele jaren ervaring en houdt zijn kennis up-to-date met regelmatige bijscholingen. Diervriendelijkheid, eerlijkheid, spontaniteit en een goede opvolging van uw huisdier zijn voor Stijn zeer belangrijke waarden.WIE ZIJN WE - Foto 1
Klik op de foto voor een grote versie
© 2009-2022 DAP De Ring | Site: Webstylers